Північна Корея планує запуск супутника в цьому місяці
Категорія
Світ
Дата публікації

Північна Корея планує запуск супутника в цьому місяці

Північна Корея планує запуск супутника в цьому місяці
Джерело:  Associated Press

Міжнародне агентство каже, що Північна Корея оголосила про плани щодо запуску супутника дистанційного зондування Землі на ракеті пізніше цього місяця, повідомляє AP, передає ONLINE.UA.
Цей запуск ракети викличе міжнародне обурення, тому що такі тести Організацією Об'єднаних Націй та іншими критиками розглядаються як прикриття для заборонених випробувань ракет дальнього призначення, продовжуючи ракетні та ядерні програми Північної Кореї.
Анонімне джерело з Міжнародної морської організації, що базується в Лондоні, сказало, що Північна Корея заявила, що запуск супутника буде проводитися в період з 8 по 25 лютого.
Японське агентство Kyodo News повідомило, що Північна Корея також "по дипломатичних каналах" повідомила Міжнародний союз електрозв'язку, що базується в Женеві, про запуск супутника наприкінці цього місяця.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?