Синоптики повідомляють про сильний вітер 3 лютого
Категорія
Культура
Дата публікації

Синоптики повідомляють про сильний вітер 3 лютого

Синоптики повідомляють про сильний вітер 3 лютого

Згідно з повідомленням департаменту з питань надзвичайних ситуацій при КМДА, 3 лютого на дорогах столиці слід бути обережними через погіршення погодних умов. Також очікується посилення вітру до швидкості в 15-18 м/с, передає  ONLINE.UA  за інформацією  прес-служби  КМДА.


3 лютого в столиці буде хмарно і дощитиме, варто очікувати південно-західного вітру з середньою швидкістю в 7-12 м/с. Вночі буде 3-5 градусів тепла, вдень, - 7-9 градусів.


МНС також нагадує про правила поведінки при сильному вітрі: необхідно триматися подалі від будівель, що знаходяться в стані ремонту, рекламних щитів і вивісок, великих дерев, якщо Ви знаходитеся на вулиці. Якщо ж Ви в будівлі, необхідно щільно закрити всі вікна, а також знеструмити приміщення і перекрити подачу газу.



Раніше синоптики  передавали  інформацію про те, що в Україні слід очікувати посилення вітру.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?