РФ веде інформаційну війну проти Німеччини - Порошенко
Категорія
Політика
Дата публікації

РФ веде інформаційну війну проти Німеччини - Порошенко

РФ веде інформаційну війну проти Німеччини - Порошенко

Президент України Петро Порошенко прокоментував історію російських ЗМІ про російськомовну дівчинку Лізу, зазначивши, що таким чином президент РФ Володимир Путін відкрив інформаційну війну проти Німеччини, передає ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
"Через російську пропаганду тепер всі знають історію про Лізу! Для Німеччини така шокуюча пропаганда стала чимось новим. Україна знає впродовж півтора років про брехню, яку повторюють російські ЗМІ, поки люди не почнуть в неї вірити. Тепер Путін відкрив інформаційну війну і проти Німеччини. Це гібридна війна Росії. І ми повинні боротися всі разом проти неї, тому що правда на нашому боці", - заявив глава держави в інтерв'ю виданню Bild.
Оскільки зараз російськомовні в Європі можуть чути тільки думки і версії, представлені державними ЗМІ РФ, Порошенко вважає, що буде правильно створити європейський російськомовний телеканал.
Український лідер прокоментував слова Путіна щодо того, що кордони для нього "не багато значать".
"Ми в Україні знаємо, що він не визнає наші кордони, тому це твердження швидше звернено до Європи - це може трапитися з кожним. На підставі нібито дискримінації російськомовної меншини він може анексувати й інші країни. У вас в Німеччині теж є російськомовна меншина", - зазначив президент.
Нагадаємо, німецька прокуратура розкрила справу російськомовної дівчинки Лізи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?