Проти Неймара висунули обвинувачення у шахрайстві
Категорія
Спорт
Дата публікації

Проти Неймара висунули обвинувачення у шахрайстві

Проти Неймара висунули обвинувачення у шахрайстві
Джерело:  BBC

Бразильські прокурори висувають звинувачення в шахрайстві проти футболіста Неймара за чотирма пунктами у зв'язку з розглядом про податки щодо його передачі в ФК Барселона в 2013 році, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BBC News.
Стверджується, що були створені фіктивні компанії, щоб нападник зміг платити більш низьку ставку податку.
Офіційні особи в Бразилії кажуть, що звинувачення проти нападника Барселони охоплюють семирічний період з 2006 року.
Неймар з'явився в мадридському суді у вівторок, 2 лютого, у зв'язку зі звинуваченнями в шахрайстві, які оточують його передачу. Перед суддею він провів півтори години і послідовно заперечував свою провину.
Бразильські прокурори також збудували звинувачення в шахрайстві проти батька Неймара Неймара да Сілва Сантоса, президента ФК Барселона Хосепа Марія Бартомеу і його попередника Сандро Росселя.
Барселона заявила, що заплатила 57 млн ​​євро за Неймара в 2013 році, але слідчі кажуть, що плата була ближче до 83 млн євро, і клуб приховав частину угоди.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?