Банк сина Януковича визнано неплатоспроможним
Категорія
Економіка
Дата публікації

Банк сина Януковича визнано неплатоспроможним

Банк сина Януковича визнано неплатоспроможним

Вищий адміністративний суд України визнав правомірним рішення Національного банку про віднесення ПАТ Всеукраїнський банк розвитку до категорії неплатоспроможних, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу НБУ.
ВБР в грудні 2014 року оскаржив в Окружному адміністративному суді Києва відповідну постанову Нацбанку. У свою чергу, Окружний адмінсуд Києва від 23 березня 2015 року відмовив банку в задоволенні позову повністю.
Київський апеляційний адмінсуд у квітні 2015-го скаргу ВБР також залишив без задоволення, а постанову суду першої інстанції - без змін.
"Крапку в справі поставив Вищий адмінсуд України. Своїм рішенням від 20 січня 2016 року він залишив рішення судів першої та другої інстанції без змін", - йдеться в повідомленні.
Варто відзначити, що єдиним акціонером ВБР є син екс-президента України Віктора Януковича Олександр. Після застосування санкцій Ради Європи до Януковича і його сім'ї активи ВБР були заморожені. У листопаді 2014 року НБУ прийняв рішення про віднесення банку до категорії проблемних.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?