Порошенко припускає, що Путін може спробувати анексувати інші країни
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко припускає, що Путін може спробувати анексувати інші країни

Порошенко припускає, що Путін може спробувати анексувати інші країни

Президент України Петро Порошенко вважає, що РФ може захопити інші країни під приводом захисту російськомовного населення, передає ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
"Путін не сприймає ніяких "червоних ліній" і може анексувати інші країни під приводом дискримінації російської меншини. У вас в Німеччині також є російська меншина...", - сказав президент в інтерв'ю німецькому виданню Bild.
На думку глави держави, заява президента РФ Володимира Путіна про те, що йому "важлива не територія і не кордони, а долі людей" підтверджує, що РФ може порушити кордон будь-якій європейській країни.
Порошенко вважає, що Путін намагається нав'язати Євросоюзу думку, що неможливо врегулювати конфлікт у Сирії без участі РФ, однак підкреслює, що Європа не повинна піддаватися на цей шантаж.
"Все, що відбувається у світі, прямо або побічно пов'язане з російською агресією", - зазначив президент.
Раніше Порошенко заявив, що РФ веде інформаційну війну проти Німеччини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?