Савченко в суді: я солдат, а не вбивця
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко в суді: я солдат, а не вбивця

Савченко в суді: я солдат, а не вбивця
Джерело:  online.ua

На засіданні в Донецькому міськсуді Ростовської області у справі народного депутата України Надії Савченко суд несподівано задовольнив клопотання про виклик в якості свідка слідчого СКР Дмитра Маньшина, який фабрикував справу Савченко, повідомляє адвокат Микола Полозов у ​​своєму мікроблозі в Twitter, передає ONLINE.UA.
"Суд у справі Савченко відновився. Суд задовольнив клопотання про виклик в якості свідка слідчого Маньшина, який фабрикував справу Савченко", - пише Полозов.
Це рішення стало несподіванкою. Раніше Полозов припускав, що суд в черговий раз не наважиться викликати на допит слідчого Дмитра Маньшина, в роботі якого було знайдено багато нестиковок.
Надія продовжила давати свідчення. За допомогою макета місцевості, де сталося вбивство, в якому її звинувачують, і макета вежі, з якої, як доводять, пролунав постріл, Савченко довела, що пряму видимість з вишки до місця вбивства журналіста перекриває лісопосадка. Ці матеріали суд долучив до справи, не дивлячись на заперечення прокурорів.
"Я солдат, а не вбивця. Прокурори кажуть, я стріляла в людей. Так, в озброєних людей, захищаючи свою Батьківщину", - передав слова Надії її адвокат.
Також Савченко розповіла, в яких умовах її тримали в полоні в Луганську.
Раніше Надія Савченко розповіла, як після дзвінка комбата «Айдара» вони з сестрою вирушили в бік бою біля гольф-клубу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?