Тепер поліція працюватиме оперативніше
Категорія
Політика
Дата публікації

Тепер поліція працюватиме оперативніше

Тепер поліція працюватиме оперативніше
Джерело:  Укрінформ

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, даючи старт в Київській області роботи нових груп реагування патрульної поліції, заявив, що нова поліція працює з новими якісними стандартами, тому значно швидше реагуватиме на виклики громадян, ніж це робила раніше міліція, передає ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.
«За новим стандартом, поліція повинна прибувати протягом семи хвилин (у містах), поліція в селі повинна прибувати протягом 20 хвилин, а не днями, як було раніше, коли взагалі працівники правоохоронних органів не реагували на виклики і вимоги громадян України», - сказав Яценюк.
Також прем'єр додав, що в поліції працюють виключно нові молоді люди, у яких є можливість і бажання будувати нову країну без корупції і з поважним ставленням до прав громадян.
«Зараз ми сформували нову українську поліцію, яка відповідає європейським стандартам, але найголовніше - очікуванням громадян», - додав він.
Нагадаємо, у понеділок, 1 лютого, Нацполіція затримала бухгалтера за фактом розкрадання коштів держбюджету.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?