Нардепи вимагають переголосувати за порядок денний Ради
Категорія
Політика
Дата публікації

Нардепи вимагають переголосувати за порядок денний Ради

Нардепи вимагають переголосувати за порядок денний Ради
Джерело:  Укрінформ

Група народних депутатів, в основному єврооптимістів, вимагають від голови Верховної Ради переголосувати проект постанови про порядок денний четвертої сесії Ради восьмого скликання в зв'язку з наявністю факту голосування за документ карткою Ірини Суслової, що не перебувала в той момент в залі, передає ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.
Про це під час брифінгу у Верховній Раді заявила народний депутат від фракції БПП Світлана Заліщук.
«Сьогодні у голосуванні за проект постанови щодо порядку денного сесії ми зафіксували факт фальсифікації голосування. Спрацювала картка Ірини Суслової, якої не було в залі на цей момент. Відео на сайті Верховної Ради чітко це підтверджує. Після цього ми написали заяву, як того вимагає Регламент, підійшли до спікера і представили йому цю заяву з чіткою вимогою поставити на переголосування проект постанови про прийняття порядку денного сесії», - сказала вона.
Раніше повідомлялося, що нардепи заблокували трибуну, а засідання перервали до 12:30.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?