Яценюк вважає, що відставка зараз - це втеча з поля бою
Категорія
Політика
Дата публікації

Яценюк вважає, що відставка зараз - це втеча з поля бою

Яценюк вважає, що відставка зараз - це втеча з поля бою

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк вважає, що наразі відставка уряду і міністрів буде втечею з поля боя, передає ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
Прем'єр зазначив, що поважає позицію тих міністрів, які "під політичним тиском змушені були написати заяви".
"Але ми пройшли занадто багато. У цій ситуації відставка - це тікати з поля бою. А тут треба боротися. Тому що ті сили, які хочуть, щоб все повернулося, як раніше було: тихо під столом ділити держкомпанії, призначимо нових міністрів... Вони тільки аплодують цьому, мовляв, "бачите, ми домоглися свого". Домоглися свого, щоб контролювати уряд, потоки, держкомпанії", - заявив Яценюк під час засідання уряду.
За словами глави Кабміну, проти уряду ведеться компанія з дискредитації, щоб "переділити потоки".
"Я це зараз констатую і підтверджую. Вся ця метушня, яка проходить протягом останнього року, з дискредитації уряду і окремих міністрів, яких я підтримую, і наша фракція також, спрямована на одне: перерозподіл потоків і захоплення влади", - зазначив Яценюк.
Раніше повідомлялося, що глава Мінекономрозвитку йде у відставку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?