Заступники Абромавічуса подають у відставку
Категорія
Політика
Дата публікації

Заступники Абромавічуса подають у відставку

Заступники Абромавічуса подають у відставку

Заступники міністра економічного розвитку і торгівлі Юлія Клименко та Максим Нефедов заявили, що йдуть у відставку разом із міністром економіки Айварасом Абромавічусом, повідомляють вони на своїх сторінках в Facebook, передає ONLINE.UA.
Юлія Клименко підтвердила чутки про те, що вона збирається піти у відставку.
«Отримую багато питань, тому хочу підтвердити, що так - я йду у відставку разом з міністром. А також те, що я повністю підтримую і поділяю кожне слово міністра не тому, що я заступник міністра, а тому, що я відповідальний громадянин і патріот України», - написала Клименко.
Також вона повідомила, що чітко усвідомлює, які політичні наслідки тягне за собою її заява.
«Ми багато обговорювали можливість нашої подальшої роботи в уряді, а також наслідки нашої заяви, розуміючи зовнішню загрозу і чітко усвідомлюючи політичні наслідки. Але ми бачимо, що загрози всередині України і стрімке повернення її до темного минулого часів до Революції Гідності набагато сильніше і матимуть набагато гірші наслідки для майбутнього України, ніж зовнішні загрози. Ми не можемо постійно жити в болоті, яке гниє», - написала Клименко.
Нефедов також повідомив про своє рішення через Facebook.
Нагадаємо, глава Мінекономрозвитку заявив, що йде у відставку, що викликало розчарування у західних послів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?