Букет квітів вибухнув в одній із київських компаній
Категорія
Події
Дата публікації

Букет квітів вибухнув в одній із київських компаній

Національна поліція України
Букет квітів вибухнув в одній із київських компаній

3 лютого, у Печерському районі Києва, в одному із офісів компанії, яка займається розробкою програмного забезпечення, стався вибух, повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на  прес-службу  ГУ Національної поліції у місті Києві.
За повідомленням поліції, вибухнув букет, який директору компанії доставив кур'єр. Оскільки його не було на місці, квіти залишили на столі.
Керівник організації приїхав на роботу та провів нараду з колегами. Приблизно через годину букет вибухнув. У результаті вибуху ніхто не постраждав. Частково пошкоджено меблі та стіни у приміщенні офісу, розповіли в поліції.
На місце події виїхала слідчо-оперативна група Печерського управління поліції, фахівці вибухо-технічної служби та фахівці інших профільних служб. На місці тривають слідчо-оперативні дії. Залишки вибухового пристрою вилучені та будуть направлені для проведення експертизи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?