Рада ратифікувала угоду про участь України в програмі «Креативна Європа»
Категорія
Політика
Дата публікації

Рада ратифікувала угоду про участь України в програмі «Креативна Європа»

Рада ратифікувала угоду про участь України в програмі «Креативна Європа»

Верховная Рада прийняла Закон України «Про ратифікацію Угоди між Урядом України та Європейською Комісією про участь України у програмі «Креативна Європа»: програма Європейського Союзу для сектора культури та креативності, та про співпрацю між Україною і Європейським Союзом в підпрограмі «Медіа» програми «Креативна Європа», передає  ONLINE.UA  з посиланням на  УНІАН.

Дане рішення підтримали 244 з 319 парламентаріїв, зареєстрованих в сесійній залі.

«Бюджет цієї програми сягає близько півтора мільярда євро і з моменту ратифікації і оформлення усіх необхідних процедур Україна також буде брати участь у розподілі в тому числі цього бюджету», - прокоментував угоду віце-прем'єр-міністр України В'ячеслав Кириленко, додавши, що програма ЄС спрямована на підтримку культурного, креативного і аудіовізуального секторів.

За словами віце-прем'єра, сума внеску на 2016 рік «складе всього один євро».

Нагадаємо, раніше Верховна Рада України  не змогла  ратифікувати угоду між урядом України та Північноатлантичним альянсом про статус Представництва НАТО в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?