Кабмін прийняв зміни в пакет "безвізових законів" - Петренко
Категорія
Політика
Дата публікації

Кабмін прийняв зміни в пакет "безвізових законів" - Петренко

Кабмін прийняв зміни в пакет "безвізових законів" - Петренко

Міністр юстиції Павло Петренко повідомив, що Кабінет Міністрів розробив та прийняв зміни у пакет "безвізових законів", прийняття яких є умовою отримання Україною позитивного рішення про введення безвізового режиму в 2016 році, передає  ONLINE.UA  з посиланням на  Українську правду.

"Уряд розробив відповідні закони, які виконують вимоги 6-ї моніторингової доповіді ЄС - це зміни до закону про спецконфіскацію і до закону про агентство з питань виявлення, розшуку та управління активами. Відразу після схвалення експертами вони будуть невідкладно спрямовані в парламент", - зазначив міністр.

Петренко звернувся до Верховної Ради з проханням "проголосувати і прийняти якомога швидше" розроблений урядом пакет законопроектів.

Раніше Гройсман  звернувся  до Кабінету міністрів з офіційним проханням якомога швидше направити в парламент законопроекти для прийняття безвізового режиму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?