У Європарламенті представлять резолюцію по Криму
Категорія
Політика
Дата публікації

У Європарламенті представлять резолюцію по Криму

У Європарламенті представлять резолюцію по Криму
Джерело:  Крим.Реалії

У четвер, 4 лютого, у Страсбурзі повинні прийняти резолюцію по Криму, передає  ONLINE.UA  з посиланням на  Крим.Реалії.
Основними вимогами резолюції стануть: виведення військ з України, повернення Криму і припинення порушень прав людини на півострові, негайне звільнення українських політв'язнів Олега Сенцова та Олександра Кольченко. Також є пропозиція звернутися до Ради ЄС з проханням підготувати черговий пакет санкцій проти РФ.
Напередодні основні політичні сили оприлюднили свої пропозиції щодо фінального тексту резолюції, в якій європарламентарі звертають увагу на безпрецедентний тиск на жителів Криму, дискримінацію кримських татар та порушення права і свободи слова.
У свою чергу, європейські комуністи вимагають від США, Євросоюзу та України негайно припинити блокаду Криму, а ультраправі висловлюють заклопотаність дотриманням прав російськомовного населення в різних країнах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?