Міграційна служба запустила онлайн-чергу для оформлення паспортів
Категорія
Культура
Дата публікації

Міграційна служба запустила онлайн-чергу для оформлення паспортів

Міграційна служба запустила онлайн-чергу для оформлення паспортів
Джерело:  dmsu.gov.ua

Державна міграційна служба України відкрила новий сервіс - онлайн-чергу в підрозділи ДМС, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ДМСУ.
Сервіс поки працює в тестовому режимі і доступний лише для оформлення закордонного паспорта та внутрішнього паспорта нового зразка у вигляді ID-карти (для осіб, які досягли 16-річного віку і оформляють паспорт уперше).
Сервіс доступний за посиланням.
"Пілотний проект запущений в Дніпровському районному відділі ДМС Києва, але найближчим часом послуга буде доступна в інших київських підрозділах ДМС", - йдеться в повідомленні.
На сьогоднішній день на прийом за системою електронної черги можна потрапити трьома способами: записатися онлайн (доступно на найближчі два тижні), записатися безпосередньо в підрозділі (є на найближчий місяць) або ж отримати талон до поточної черги (на найближчий доступний час).
Протягом тестування електронна система буде вдосконалюватися з урахуванням побажань громадян, після чого буде розпочато впровадження електронної черги в усіх підрозділах в Україні.
Нагадаємо, 25 січня в Україні розпочалася видача перших ID-паспортів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?