Метт Леблан приєднається до команди Top Gear
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

Метт Леблан приєднається до команди Top Gear

Метт Леблан приєднається до команди Top Gear
Джерело:  Top Gear

Американський актор Метт Леблан приєднається до складу популярної програми каналу BBC Top Gear, представляючи оновлене автомобільне шоу спільно з Крісом Евансом, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт Top Gear.
Метт Леблан, який грав Джої Трібіані в комедійному серіалі "Друзі", є першим небританським актором за 39-річну історію шоу, який приєднається до Кріса Еванса в якості ведучого.
Одна з найпопулярніших програм на планеті, Top Gear завоювала величезну кількість шанувальників, завдяки поєднанню порад щодо автомобілів, водійських трюків і колючих жартів.
"Я обожнюю машини і великий фанат Top Gear, для мене велика честь і радість бути частиною нової глави цього легендарного шоу, - сказав Метт. - Який кайф!"
"Метт такий же автомобільний ентузіаст, і я в захваті, що він приєднається до Top Gear. Втілення наших божевільних ідей для автомобілів на екрані - це робота-мрія, і я знаю, що у нас буде безліч ідей для наших дорожніх пригод", - говорить Кріс Еванс про свого нового співведучого.
Леблан не вперше опиниться на майданчику Top Gear, раніше він вже брав участь у передачі, але не як ведучий.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?