Суд заарештував майно Злочевського
Категорія
Політика
Дата публікації

Суд заарештував майно Злочевського

Суд заарештував майно Злочевського

Суд задовольнив клопотання Генпрокуратури про арешт майна колишнього міністра екології та природних ресурсів Миколи Злочевського, передає ONLINE.UA з посиланням на Украинскую правду.
ГПУ просила накласти арешт на майно Злочевського, з якого він був знятий, і інше майно, яке "фактично ним використовується". Йдеться про домоволодіння загальною площею 922 кв м, земельну ділянку площею 0,24 га, садовий будинок загальною площею 299,8 кв м, садовий будинок на території Вишгородського району, садовий будинок площею 2312 кв м, земельну ділянку 0,0394 га, автомобілі Rolls-Royse Phantom і причеп Кнотт 924-5014.
У ГПУ зазначили, що "жоден з об'єктів рухомого і нерухомого майна, які перебували під арештом за попереднім рішенням суду, з володіння Злочевського не вибув".
Раніше повідомлялося, що уряд звільнив в.о. міністра екології Курикіна за махінації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?