Слідчий СКР не з'явився на допит у справі Савченко
Категорія
Політика
Дата публікації

Слідчий СКР не з'явився на допит у справі Савченко

Слідчий СКР не з'явився на допит у справі Савченко
Джерело:  Медіазону

У Донецькому міськсуді на процесі народного депутата України Надії Савченко закінчився допит свідка захисту, експерта щодо вибухів Дмитра Каракуркчі. Суд був готовий приступити до допиту заявленого свідка, слідчого СКР Дмитра Маньшина, але той не з'явився, передає ONLINE.UA з посиланням на Медіазону.
«Суддя Степаненко каже, що Маньшина вони запрошували, але поки відповіді ніякої немає. Передбачається, що сьогодні його допитають по відеозв'язку», - повідомляє Медіазона.
Адвокат Микола Полозов повідомив, що Басманский суд не отримував запит від Донецького, тому Маньшина не допитають навіть по відео.
"У Басманному суді заявили, що допиту по відео Маньшина сьогодні не буде. І вони не отримували запит від Донецького міськсуду", - написав Полозов в своєму мікроблозі в Twitter.
Раніше захист оприлюднив записи, в яких обговорюють затримання Савченко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?