Яценюк і Абромавічус обговорили продовження економічних реформ
Категорія
Економіка
Дата публікації

Яценюк і Абромавічус обговорили продовження економічних реформ

Яценюк і Абромавічус обговорили продовження економічних реформ

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк і глава Мінекономрозвитку України Айварас Абромавічус, який заявив раніше про відставку, обговорили на закритому засіданні ситуацію в країні і кроки, необхідні для продовження економічних реформ, передає ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
Про це повідомив заступник міністра економрозвитку Максим Нефедов.
«Абромавічус поїхав на засідання уряду, де обговорив разом з іншими міністрами і прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком ситуацію, що склалася, і ті зміни, які необхідні для того, щоб зробити реформи в країні можливими. Ми досягли межі, коли зміни повинні бути системними, тому що нинішня криза не ситуативна, вона склалася не вчора», - розповів заступник міністра.
Нефедов зазначив, що зараз Україна зіткнулася з тим, що у економічних реформ «немає замовника і виконавця, немає зусиль всіх гравців, а уряду технократів не дають працювати».
Раніше повідомлялося, що Гройсман заявив, що Україна входить в політичну кризу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?