Керівництво України запевнило послів G-7 в подальшому проведенні реформ
Категорія
Політика
Дата публікації

Керівництво України запевнило послів G-7 в подальшому проведенні реформ

Керівництво України запевнило послів G-7 в подальшому проведенні реформ

Президент України, прем'єр-міністр і голова Верховної Ради пообіцяли послам "Великої сімки", що докладатимуть спільних зусиль для проведення реформ в країні, передає ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
Про це повідомив посол Японії в Україні Шигекі Сумі.
"Президент, прем'єр-міністр і спікер запевнили нас, що вони працюватимуть разом і об'єднано для проведення реформ в країні", - зазначив дипломат після зустрічі послів із керівництвом України.
Японський посол розповів, що в ході зустрічі було обговорено ситуацію з відставкою міністра економічного розвитку і торгівлі Айвараса Абромавічуса, а також ситуація з реформами в країні.
Зустріч послів країн G7 з керівництвом України тривала в адміністрації президента близько 2 годин.
У прес-службі президента України відзначили, що Порошенко підкреслив, що рішуче налаштований на продовження реформ, яких від влади чекає українське суспільство. Для цього необхідно негайно перезавантажити уряд, однак при цьому, за словами глави держави, міністри-реформатори і їх команди повинні залишитися.
Нагадаємо, посли "Великої сімки"закликали Україну виконувати взяті на себе зобов'язання перед МВФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?