У РФ вважають, що Туреччина планує вторгнення в Сирію
Категорія
Світ
Дата публікації

У РФ вважають, що Туреччина планує вторгнення в Сирію

У РФ вважають, що Туреччина планує вторгнення в Сирію
Джерело:  NV

Офіційний представник Міноборони РФ генерал-майор Ігор Конашенков сказав, що те, що відбувається на турецько-сирійському кордоні нібито свідчить про інтенсивну підготовку до військового вторгнення Туреччини в Сирію, передає ONLINE.UA з посиланням на Новое время.
"Ми маємо серйозні підстави підозрювати інтенсивну підготовку Туреччини до військового вторгнення на територію суверенної держави - Сирійської Арабської Республіки... Ознак прихованої підготовки турецьких збройних сил до активних дій на території Сирії ми фіксуємо все більше і більше", - заявив він, не надавши при цьому жодних доказів своїх слів, а лише пославшись на якийсь "незаперечний відеодоказ", на якому турецькі самохідні артустановки нібито ведуть обстріл сирійських населених пунктів на півночі Латакії.
Нагадаємо, США, Німеччина і Великобританія виділили понад $5 млрд на допомогу Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?