Тіло італійського студента знайдено в Єгипті зі слідами тортур
Категорія
Події
Дата публікації

Тіло італійського студента знайдено в Єгипті зі слідами тортур

Тіло італійського студента знайдено в Єгипті зі слідами тортур
Джерело:  Associated Press

28-річний Джуліо Реджини зник увечері 25 січня, після того, як вийшов зі свого будинку в Гізі о 20:00 за місцевим часом, сказавши, що планує на метро доїхати від станції Bohooth в престижному районі Гізи до площі в центрі Каїра, щоб зустріти друга, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на АР.
Тіло італійського студента, який зник минулого тижня, було знайдено на дорозі в західному передмісті Каїра в середу, 3 лютого, зі слідами тортур, розповіли прокурори, які розслідують справу.
Держобвинувач Ахмед Нагі повідомив журналістам, що були виявлені ознаки катувань на тілі, в тому числі опіки від сигарет і ножові поранення.
Міністр закордонних справ Італії в Римі "терміново" викликав посла Єгипту, щоб висловити свою стурбованість у четвер вранці. У заяві міністерства йдеться, що воно очікує "максимальної співпраці на всіх рівнях в світлі виняткової ваги події".
Посол "висловив глибокі співчуття" і "запевнив нас, що Єгипет буде повністю співпрацювати в пошуку осіб, відповідальних за це злочинне діяння", кажуть в МЗС Італії.
Реджини був аспірантом кафедри політології та міжнародних досліджень при Кембриджському університеті, якого запросили дослідником при Американському університеті в Каїрі.

Фото: twitter.com

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?