Деканоїдзе хоче перевиховати «дрібних несунів» зі старої системи
Категорія
Політика
Дата публікації

Деканоїдзе хоче перевиховати «дрібних несунів» зі старої системи

Деканоїдзе хоче перевиховати «дрібних несунів» зі старої системи
Джерело:  news.liga.net

Професіоналів минулої системи глава Нацполіції Хатія Деканоїдзе не буде відштовхувати. Вони будуть проходити переатестацію нарівні з усіма, повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на  Лига.net.


«Я зустрічалася з багатьма людьми, які працювали в старій системі, які були чесними і професійними. Вони трималися за систему і закривали очі на багато речей просто тому, що інакше не могли б працювати в ній. Звичайно, таких професіоналів відштовхувати не будемо - вони проходять переатестацію нарівні з усіма», - так Деканоїдзе прокоментувала припущення, що «виштовхуючи» старі кадри з правоохоронних органів, Нацполіція ризикує втратити професіоналів, а одним лише ентузіазмом нових кадрів будь-що побудувати важко.
«Якщо працівник, наприклад, потроху брав бензин або папір з робочого місця, то це невеликі порушення і таку людину можна якісно трансформувати. Вона сама із задоволенням буде чесно працювати, якщо система дозволить їй це», - пояснила Деканоизде.
На її думку, необхідно позбавлятися «тільки тих, хто настільки уражений метастазами корупції, що його виправити не можна». – «Наприклад, співробітники старого ДАІ практично в повному складі. На жаль, мушу визнати, що їх виправити неможливо».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?