Сьогодні 45 раз бойовики обстрілювали позиції АТО
Категорія
Політика
Дата публікації

Сьогодні 45 раз бойовики обстрілювали позиції АТО

Сьогодні 45 раз бойовики обстрілювали позиції АТО

5 лютого, ситуація в зоні АТО стає напруженою, повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на прес-центр  АТО.
"Ситуація в районі проведення АТО залишається напруженою. Протягом дня бойовики 45 разів обстрілювали позиції Збройних Сил України", - йдеться у повідомленні.
Як зазначається, на початку доби терористи зі стрілецької зброї обстріляли наш опорний пункт в Широкино. Вдень противник застосував тут гранатомети. З окупованого Комінтерново терористи вели вогонь по позиціях сил АТО у Гнутова і Талаківці з мінометів калібру 82 та 120 мм.
У передмісті Донецька з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї ворог обстріляв українські опорні пункти у Пісках. Крім того, по військовим в Авдіївці та Опитному терористи вели вогонь з мінометів. Укріплення на шахті Бутівка противник накривав вогнем з мінометів і гранатометів.
В районі тимчасово окупованій Горлівки по Новгородському і Майорську бойовики вели вогонь з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. А по Зайцева ворог застосував міномет.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?