Яценюк прийме участь у відкритті першого в Україні ІТ-інкубатора
Категорія
Економіка
Дата публікації

Яценюк прийме участь у відкритті першого в Україні ІТ-інкубатора

Яценюк прийме участь у відкритті першого в Україні ІТ-інкубатора

У суботу, 6 лютого, прем'єр-міністр України відкриє роботу першого некомерційного інкубатора ІТ-проектів на основі відкритих даних "1991 Open Data Incubator" . Про це повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на  Урядовий портал.


"У суботу, 6 лютого, Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк відкриє початок роботи першого в Україні некомерційного інкубатора ІТ-проектів на основі відкритих даних "1991 Open Data Incubator", - йдеться у повідомленні.


Початок заходу о 10:30. Місце проведення - м.Київ, вул. Жилянська, 75-Б (бізнес-центр "Євразія").


У Києві 6-7 лютого відбудеться фінальний етап відбору ІТ-проектів у перший в Україні некомерційний інкубатор "1991 Open Data Incubator". Захід проводитиметься у форматі дводенного хакатону. В рамках фінального етапу відбору протягом 48 годин понад 100 програмістів створюватимуть ІТ-сервіси для державного сектору, громадян та бізнесу, які функціонують на основі відкритих державних даних і великих масивах даних.


Стартапи 1991 спрямовані на вирішення проблем інфраструктури, сільського господарства та енергетики, а також створення електронних послуг для населення, аналітичних систем для міністерств і цифрових рішень Smart City. В результаті проведеного хакатону журі відбере кілька ІТ-проектів, заснованих на відкритих даних, які стануть учасниками першої двомісячної інкубаційній програми «1991».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?