Apple повернув собі лідерство як найдорожча компанія
Категорія
Культура
Дата публікації

Apple повернув собі лідерство як найдорожча компанія

Apple повернув собі лідерство як найдорожча компанія

Apple посунула Alphabet з місця лідера найдорожчих компаній. Вартість акцій Alphabet впали на 4%, тоді як вартість цінних паперів Apple, зросла на 2%. Завдяки цьому виробник iPhone зміг повернути собі звання найдорожчої компанії в світі, повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на  ZN.ua.


«За прогнозами аналітиків, суперництво між Apple і Alphabet триватиме і далі. В залежності від успіхів компаній, лідерство буде передаватися від однієї до іншої. Разом з тим, велика ймовірність того, що якщо інвесторам сподобаються новинки, які Apple представить в березні, вона зможе на деякий час зміцнити свої позиції», - йдеться в публікації.


Зазначається, що в четвертому кварталі 2015 фінансового року Apple отримала прибуток, що перевершив очікування аналітиків Волл-стріт дев'ятий квартал поспіль. Досягти цього вдалося завдяки попиту на iPhone в Китаї. При цьому продажі смартфонів компанії і комп'ютерів Мас підскочили до рекордних значень.


Як відомо, холдинг Alphabet на початку тижня опублікував фінансовий звіт за четвертий квартал 2015 року. Високі фінансові показники холдингу призвели до того, що його акції виросли на 8%. Цей стрибок дозволив Alphabet ненадовго стати найдорожчою компанією в світі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?