Гороскоп на понеділок, 8 лютого
Категорія
Культура
Дата публікації

Гороскоп на понеділок, 8 лютого

Гороскоп на понеділок, 8 лютого
Джерело:  online.ua

Риби

Рибам зірки радять не звертати з обраного шляху, але мати на увазі ймовірність корекції плану в майбутньому. Зараз не варто сліпо підкорятися чужорідним програмам, вбудованим в свідомість: зважання на думку більшості або популярної особи загальмує ваш особистий прогрес. Не варто поспішати з запуском нового проекту, супутнього йому сайту і рекламного блоку. У той же час, не варто відкидати ідеї і відносини, які ви ще не перевірили на досвіді: не виключено, що в майбутньому вони вам знадобляться.


Водолій

Водолії сьогодні самі є капітанами свого корабля. Навіть фатальні чинники переборні, якщо ви знаєте, чого хочете, і об'єктивно оцінюєте свої можливості. День допомагає відокремити головне від дрібниць, навести лад, уточнити пріоритети, усунути перешкоди. Ви можете розподілити сили таким чином, щоб нести мінімум втрат при максимумі віддачі. Корисні заходи, спрямовані на позбавлення організму від шлаків, а свідомості - від нав'язаних емоцій, неактуальних цінностей, руйнівних схем поведінки.


Козеріг

Козерогам зірки радять остаточно визначитися з бюджетом, планом витрат, джерелом доходу, способом обов'язкових платежів. Не менш важливим може бути прояснення питань, пов'язаних із ресурсом особистого часу. Може зіграти велику роль загальна оптимізація вашого розкладу на найближчі тижні, від побутового розпорядку до професійного графіка. Чим більше рутинних процесів ви автоматизуєте або виконайте завчасно, тим більше залишиться сил на цікаві та корисні, але трудомісткі заняття.


Стрілець

Стрільцям не варто відкидати чужу дружбу. Навіть люди зі складним характером можуть бути вам корисні, або потребувати вас. Також не варто кидати проблемні речі і проекти без спроби ремонту, реконструкції: впоратися з труднощами для вас може бути справою честі. Не варто включатися в активну діяльність, не маючи підготовки, страховки, досвіду. Поїздки, ризики, суперечки доречні лише в форс-мажорній ситуації. Сьогодні важливіше закріпити свої права і позиції, уточнити межі повноважень і програму дій.


Скорпіон

Скорпіонам не варто залишати без уваги і оцінки події в сім'ї, суспільстві. Сьогодні висока ймовірність стресу, хворобливого розриву. Є передумови для проблем з житлом, автомобілем, хостингом. Травми і нездужання вкажуть на слабкі місця в фізичній чи професійній підготовці. Якщо ваші ініціативи зустрічають опір, а потреби нерозуміння, є привід переглянути стиль поведінки або свої запити, пошукати більш відповідний спосіб спілкування з важливою для вас людиною або групою.


Терези

Терезам важливо сформувати в уяві правильний образ майбутнього, і перш за все, налаштуватися на конструктивну модель спілкування в найближчі тижні. В значущих контактах бажано мінімізувати «пристрасті», сцени ревнощів, психологічні маніпуляції. У діловій сфері - оптимізувати фінансову частину, навчитися використовувати творчо конкуренцію і болючі моменти втрат, поставити межі азарту і невиправданого ризику. Батькам-Терезам не варто недооцінювати важливість подій, що відбуваються в житті дітей.


Діва

Дівам варто уточнити питання, пов'язані з повсякденною роботою, кінцевою метою якої є реалізація довгострокового плану, виконання мрії. Може зажадати уваги режим дня, схема лікування, список пріоритетних напрямків і контактів. Корисно видалити все непотрібне, мінімізувати ризики. Важливою частиною загальної панорами стане технічна складова, наприклад, освоєння нового обладнання, комп'ютерне переоснащення. У виконанні технічних і медичних операцій бажана обережність.


Лев

Для Левів пріоритетні питання особистої репутації і подальшої долі значущих відносин. Може болісно сприйматися конкуренція, в тому числі боротьба за територію або сферу впливу. Не варто закладати новий виток ворожнечі, краще зосередитися на зміцненні здорових відносин. Важливо правильно розставити акценти, вибрати вірну лінію поведінки для кожного окремого випадку. Небезпечно зривати зло на тих, хто щиро до вас прихильний: так ви ризикуєте втратити потрібну людину, зруйнувати вдалий союз.


Рак

Кризи цього дня підуть Ракам на користь, якщо з подій і переживань будуть зроблені правильні висновки. Це відповідний момент для корекції стратегії і тактики. Можливо, вам пора відокремити особисте від службового, розібратися в поняттях дружби і боргу. Корисно уточнити межі, за якими вільний експеримент перетворюється для вас на небезпечну гру з сумними наслідками. День потенційно травматичний. Рекомендується загальна обережність, особлива акуратність у поводженні з технікою і електрикою.


Близнюки

Близнюкам варто уточнити і систематизувати особисту практичну етику. Наприклад, переглянути правила, які виявилися непридатними в важкий момент і створили більше проблем, ніж вирішили. Спровокувати кризу у світогляді може не тільки загальна канва подій, а й конкретну особу, що володіє для вас харизмою і авторитетом. Не виключено, що колишній кумир буде скинутий вами з п'єдесталу. Також може вимагати корекції план навчання, подорожі, партнерської діяльності, структура особистого сайту.


Тілець

Тельцям пора визначитися з точкою опори на найближчий час (планами, кар'єрними пріоритетами, способами досягнення мети). Варто відмовитися від незаконних, неприпустимих засобів боротьби, в тому числі, від дій, неприйнятних з професійної або морально-етичної позиції. Корисно переглянути сценарій спілкування з людьми, які ставляться до вас агресивно, підривають ваш авторитет, псують плоди ваших зусиль. Якщо ризиків, конкуренції, збитків не минути, варто продумати заходи підстраховки і захисту.


Овен

Овнам доведеться обрати стратегію на найближчі тижні. Багатьом Овнам зараз забезпечена опора в особі друга, покровителя, організації, групи однодумців. Вихід на новий рівень може вимагати ризику, жертви, конкуренції, розриву дружби. Стабілізуючу і захисну роль зіграє цілеспрямованість, необхідність триматися прийнятої програми. Також, велике значення має юридична підтримка, професійний досвід, профільна освіта, гарне резюме, струнка система особистих переконань і критеріїв.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?