Пасішник відповів на листування з Абромавічусом, яке оприлюднив Лещенко
Категорія
Політика
Дата публікації

Пасішник відповів на листування з Абромавічусом, яке оприлюднив Лещенко

Пасішник відповів на листування з Абромавічусом, яке оприлюднив Лещенко

Виконавчий директор НАК "Нафтогаз" Андрій Пасішник відповів на його листування, яке оприлюднив депутат Сергій Лещенко, з міністром економічного розвитку Айварасом Абромавічусом, пише він на своїй сторінці в Facebook, передає ONLINE.UA.


"Опублікований скріншот жодним чином не стосується будь-яких призначень. У листуванні з Айварасом йшлося виключно про можливість поділу в майбутньому наявної вакантної посади на дві окремі, який, за моєю інформацією, повинен був статися найближчим часом і всіма був погоджений, тому я впевнено послався на прізвища", - пише він.


Пасішник наполягає, що "це була дружня переписка".


"Хочу в черговий раз відзначити, що ні з ким з приводу свого призначення не спілкувався, крім Айвараса, тому всі ці "докази" є нікчемними", - заявляє він.


"На жаль, мене використовують як цапа-відбувайла у чужій брудній грі, тому не маю бажання подальшого виправдання до закінчення об'єктивного розслідування цієї справи", - додав Пасішник.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?