Sprite - відмінний засіб від похмілля
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Sprite - відмінний засіб від похмілля

Sprite - відмінний засіб від похмілля

Вже багато років вчені проводять дослідження того, яким саме чином алкоголь впливає на організм людини, і як організм засвоює речовини з алкогольних напоїв. Китайські вчені з Університету Сунь Ятсена в Гуанчжоу змогли з'ясувати, що Sprite - один з напоїв, які можуть звести до мінімуму всі неприємні наслідки інтоксикації організму людини, передає  ONLINE.UA  з посиланням на  Фактрум.


В процесі метаболізму етанол перетворюється в ацетальдегід, який і є причиною першого симптому похмілля, - появи пульсуючого головного болю.


Газована вода Sprite в процесі перетравлення в організмі перетворюється в альдегіддегідрогеназу, який в реакції з ацетальдегідом може перетворити його в етилацетат, який практично нешкідливий для організму людини.


Раніше  публікувалися  результати дослідження, де поетапно розписано, що відбувається в організмі людини після розпивання банки Coca-Cola.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?