Гороскоп на вівторок, 9 лютого
Категорія
Культура
Дата публікації

Гороскоп на вівторок, 9 лютого

Гороскоп на вівторок, 9 лютого
Джерело:  online.ua

Риби

Енергійним і рухомим Рибам зірки радять придушити перший імпульс до дії, позаяк він, з великою ймовірністю, стане помилковим. Переговори, поїздки, важливі заходи варто перенести на інший день. Рибам, схильним до постійних коливань, буде важко зробити вибір, зберегти цілісність позицій, взяти на себе особисту відповідальність. Якщо ваші наміри не дуже тверді, а цілі недостатньо ясні, сьогодні посиляться сумніви, додати проблем і блокувати ініціативу може лінь або страх.


Водолій

Водоліям не зашкодить тимчасовий відхід від заданих рамок і відмова від поспішних нових ініціатив. Сьогодні важливіше не зовнішня зібраність, а вірний психологічний настрій. Чим складніший період ви пережили в останні дні, тим сильніше потребуєте перезавантаження свідомості і усунення фізичних блоків. Щоб ваші дії з першого разу били точно в ціль, необхідно влаштувати «санчас», корисні вправи на розслаблення. Це допоможе позбутися від пораженських думок і почати діяти з чистого аркуша.


Козеріг

Козероги можуть присвятити цей день з'ясуванню важливих істин, уточненню заплутаних питань. Успіху передуватиме період коливань, здогадок, перебування в логічному тупику, пошуків наосліп. Не виключено, що ви звернете погляд не зовні, а всередину себе, захочете розібратися з одним зі своїх недоліків або з причиною невдач. У неоднозначних ситуаціях вдасться звести безліч шляхів до кількох розумних варіантів. Варто відкласти відповідальні справи, поїздки, прийняття рішень з ключових питань.


Стрілець

Сьогодні Стрільцям важко укладатися в задані рамки і терміни, відповідати чужим вимогам і очікуванням. Причиною незібраності може стати сімейна або житлова ситуація, особливість побуту. Не виключені психологічні причини (погані спогади, нав'язливі емоційні стани, побоювання). Вас можна збентежити, торкнувшись ваші прихованих слабкостей, «хворих місць». Професійна некомпетентність може стати приводом для переживань або, в більш конструктивному варіанті, стимулом для зростання.


Скорпіон

Більшість Скорпіонів в цю добу не потребує докладних рекомендацій зірок. Головним порадником для вас буде власне природне чуття, якому ви можете довіряти майже беззастережно. Обережності вимагають лише особливо важливі справи, ключові стратегічні плани, великі угоди та інші непересічні питання вашого життя. Забаритися в подібних ситуаціях краще, ніж поспішити. Не будуть зайвими додаткова скрупульозність, критичність, недовірливість, має сенс вимагати гарантій на терміни та якість.


Терези

Ваги можуть зіткнутися з перешкодами ззовні або з внутрішніми психологічними труднощами. У колективі і установах сьогодні може «кульгати» дисципліна. Можливі організаційні, діагностичні та інші проблеми, які гальмують прогрес. У виконаній раніше роботі можуть виявитися сліди недбалості, саботажу, в стратегічних планах - суттєві прорахунки. Не варто влаштовуватися на нове місце служби, підбирати штат для проекту, замовляти послуги. Має сенс скасувати нетерміновий візит до лікаря.


Діва

Дівам варто орієнтуватися в чужій психології, інакше є ризик приписати іншій людині хибні мотиви. Ви можете бути схильні до несвідомого переносу своїх проблем або ілюзій сприйняття на інших людей, проектувати на них свої професійні або сімейні проблеми, особисті недоліки. Партнери і близьке коло стануть для вас «дзеркалом», причому вам може не дуже сподобатися власне відображення в ньому. Цей день не варто вибирати для підписання контракту, одруження, старту важливого проекту.


Лев

Левам зірки не радять поспішати з відкритими рішеннями і діями. Спроба поводитися щиро і чесно сьогодні може бути не тільки безрезультатною, але і наштовхнутися на «підводні камені». У цей день складно отримати гарантії ззовні, надійніше провести свою перевірку або розслідування. Можливо замішання, відстрочка. Перш ніж діяти, бажано переконатися в цілості цінностей, приватності інформаційних каналів, загальній безпеці. Не варто відкривати рахунки і орендувати скриньки в банку.


Рак

Раки можуть сподіватися на усунення перешкод, або на пом'якшення проблем. Протягом дня обстановка навколо стане більш спокійною. Одночасно зникне внутрішня напруженість. Якщо недавно ви пройшли через кризу, сьогодні ситуація не здасться вам настільки критичною, не виключено, що ви знайдете в ній багато позитивного. Негативною стороною дня може стати мрійливість, відраза до рутини і дисципліни. Можливо зневага до правил і приписів, в тому числі тих, що стосуються здоров'я.


Близнюки

Близнюки ризикують знову опинитися у полоні мрій і помилкових надій. Плани, намічені на цей день, можуть виявитися невиконаними, або здійсненими лише наполовину. Заважати ефективності ваших і чужих дій може млявість, неуважність, сонливість. Можлива мимовільна або свідома участь в інтризі, пошук більш легкого шляху, бажання приховати щось від оточуючих, розкрити секрет, з'ясувати правду. День не підходить для починань, затвердження програм і домовленостей, взяття відповідальності.


Тілець

Для Тельців ця доба сприятлива, за умови спокою і вдумливості. Багато Тельців інтуїтивно зменшать темп, а в якості основної тактики оберуть обережність. День підходить для занять, які потребують уяви, підвищеної психологічної гнучкості і сприйнятливості, уміння почекати. Можлива тимчасова невпевненість в собі або в інших людях, відстрочка або плутанина в поточних справах. Плани на близьке і далеке майбутнє має сенс перевірити ще раз, відокремивши реальні наміри від нездійсненних фантазій.


Овен

Сьогодні багато Овнів щось приховуватимуть. Можливе посилення сумнівів, не виключено бажання усамітнитися або скоротити звичне коло контактів. Ви можете опинитися у владі спогадів або старих побоювань. Коливання або невпевненість в собі можуть перешкодити вам сконцентруватися для нового ривка. Краще використовувати цей день не для активних дій, а для відновлення внутрішніх психологічних резервів, прибирання, підготовчих і розвідувальних робіт, залагодження розбіжностей в делікатних сферах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?