Бойовики загрожують методами ІДІЛ - Геращенко
Категорія
Політика
Дата публікації

Бойовики загрожують методами ІДІЛ - Геращенко

Бойовики загрожують методами ІДІЛ - Геращенко

Представник гуманітарної підгрупи в тристоронній контактній групі Ірина Геращенко підготувала офіційне звернення до міжнародних організацій, заявила вона на своїй сторінці в Facebook, передає ONLINE.UA.
"Підготувала офіційне звернення до ОБСЄ і МКЧХ з вимогою негайно дати оцінку заявам маріонеток Кремля на окупованому Донбасі про долю заручників, якими ОРДО - ОРЛО шантажують Україну", - написала вона.
"Бойовики загрожують всьому світу, що вони застосовуватимуть до заручників методи ІДІЛ - смертну кару, посилаючись при цьому на кримінальний кодекс неіснуючої країни - СРСР", - додала Геращенко.
Також вона зазначила, що за подібні заяви про страти відповідальність понесе РФ.
"РФ несе повну відповідальність за дії бойовиків, також має прямі зобов'язання перед ПАРЄ і ОБСЄ. Будь-які натяки на смертну кару і порушення прав людини - це перекреслення принципів цих організацій", - заявила Геращенко.
Раніше Геращенко заявила, що процес обміну полоненими повинен бути розблокований.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?