НАБУ не залежить від роботи інших органів - Порошенко
Категорія
Політика
Дата публікації

НАБУ не залежить від роботи інших органів - Порошенко

НАБУ не залежить від роботи інших органів - Порошенко
Джерело:  Укрінформ

Президент України Петро Порошенко заявив, що офіцерам НАБУ, які сьогодні, 9 лютого,  склали присягу, держава забезпечить гідну грошову винагороду, передає ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.
«Національне антикорупційне бюро не залежить від роботи інших органів, що визначає швидкість, секретність і ефективність дій співробітників Бюро», - сказав Порошенко.
Також президент зазначив, що фізична підготовка, яку мають кандидати, в Бюро теж має чимале значення.
«Крім тестування на знання законодавства, всі кандидати успішно склали тести з фізичної підготовки. У складі управління, як мене поінформували, майстри спорту з рукопашного бою, кікбоксингу, дзюдо, самбо, кульової стрільби тощо. Добро має бути з кулаками, і силова складова не менш важлива, ніж інші напрямки діяльності Бюро», - зазначив президент.
Порошенко гарантував гідну оплату від держави офіцерам НАБУ.
«Підкреслюю, що зараз ви робите надзвичайно важливу для України справу. Держава в свою чергу робитиме все можливе для фінансового забезпечення Бюро, для гідної оплати вашої праці», - підкреслив Порошенко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?