Посольство України в Сирії евакуюють через загрозу безпеці
Категорія
Політика
Дата публікації

Посольство України в Сирії евакуюють через загрозу безпеці

Посольство України в Сирії евакуюють через загрозу безпеці

Через загострення ситуації безпеки в Сирії Міністерством закордонних справ України було прийнято рішення про тимчасове переміщення персоналу ПУ в Сирії до Лівану, повідомляє прес-служба посольства України в Сирії на своїй сторінці в Facebook, передає ONLINE.UA.
«У зв'язку із загостренням ситуації безпеки в Сирії Міністерством закордонних справ України прийнято рішення про тимчасове, з 1 березня 2016 року, переміщення персоналу ПУ в Сирії до Лівану. Співробітники ПУ в САР продовжуватимуть виконання своїх функцій, передбачених статтею 3 Віденської конвенції про дипломатичні зносини 1961 року, і з цією метою на регулярній основі, в залежності від розвитку ситуації безпеки, перебуватимуть в Сирійській Арабській Республіці. Контактні номери телефону та факсу, а також адреса електронної пошти Посольства залишаються незмінними», - йдеться в повідомленні.
Раніше Туск заявил, що дії РФ погіршують ситуацію в Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?