Глава МЗС поїде на зустріч із владою Великої Британії
Категорія
Політика
Дата публікації

Глава МЗС поїде на зустріч із владою Великої Британії

МЗС України
Глава МЗС поїде на зустріч із владою Великої Британії

Міністр закордонних справ Павло Клімкін 10-11 лютого перебуватиме з візитом у Великобританії, де у нього запланована низка зустрічей з владою, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Міністерства закордонних справ.
"В ході візиту міністр проведе переговори з державним секретарем у закордонних справах Сполученого Королівства Філіпом Хаммондом. Також заплановані зустрічі з радником прем'єр-міністра Великої Британії з питань національної безпеки Лайллом Грантом, головою Багатопартійної міжпарламентської групи у справах України Джеральдом Ховартом і членами парламенту Великої Британії", - йдеться в повідомленні.
Головні теми переговорів: ситуація на Донбасі і виконання Мінських домовленостей, внутрішні реформи України. Також обговорюватимуться шляхи поліпшення ділових відносин України та Великої Британії.
Нагадаємо, Клімкін пропонує залучити до переговорів щодо деокупації Криму Туреччину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?