Обама відправив до Конгресу рекордний бюджетний план на $4,1 трлн
Категорія
Фінанси
Дата публікації

Обама відправив до Конгресу рекордний бюджетний план на $4,1 трлн

Обама відправив до Конгресу рекордний бюджетний план на $4,1 трлн
Джерело:  Associated Press

Президент США Барак Обама надіслав Конгресу свій восьмий і останній бюджетний план, запропонувавши витратити рекордних $4,1 трильйона на ряд ініціатив. Вони включають в себе запуск нового проекту боротьби з раком, боротьбу з глобальним потеплінням і боротьбу зі зростаючими загрозами з боку терористів ІДІЛ, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на AP.
Новий план витрат, на бюджетний рік, який починається 1 жовтня - всього за три з половиною місяці перш ніж він покине свій пост, стикається з протестами з боку республіканців, які сподіваються зайняти Білий дім. Пропозиція отримала туманні шанси на схвалення в контрольованому республіканцями Конгресі.
Загалом бюджет Обами збільшить податки на $2,6 трлн протягом наступного десятиліття, майже в двічі від $1,4 трлн нових податків, які Обама спробував, але не зміг домогтися в бюджеті минулого року.
Нагадаємо, Обама пообіцяв також виділення грошей на допомогу Колумбії, а також на допомогу НАТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?