ДНР відключає українське телебачення
Категорія
Політика
Дата публікації

ДНР відключає українське телебачення

ДНР відключає українське телебачення
Джерело:  Укрінформ

Влада ДНР прийняла рішення відключити майже всі українські телевізійні канали. Пояснюючи це тим, що українське телебачення містить в собі "інформацію екстремістського характеру". Про це йдеться у листі "міністерства інформації ДНР", повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на  Укрінформ.
У листі йдеться, "за оперативними даними, найближчим часом українською владою запланований комплекс заходів щодо включення блоків інформації екстремістського характеру в сітку українських телеканалів, які здійснюють мовлення на території ДНР (в тому числі тематичних - спортивних, дитячих, пізнавальних тощо). З метою запобігання поширення матеріалів та інформації, що носять екстремістський характер, необхідно у термін до 10.02.2016 припинити мовлення телеканалів України ".
Після цього, зазначається у листі за підписом "в.о. міністра інформації Е.Н.Нікітіної", "міністерством інформації буде проводитися перевірка всіх суб'єктів ринку комунікацій на предмет виконання цієї вимоги".
У додатку вказуються канали, які заборонені. У цей список потрапили навіть такі канали як Футбол-1, Піксель, Культура, ЕКО-ТВ й інші.




Раніше повідомлялося, що глава ДНР заявив про намір  провести вибори  у квітні. Також ДНР заявили, що готові до « економічної співпраці » з Україною.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?