РФ буде продовжувати тиснути на Україну - Клеппер
Категорія
Політика
Дата публікації

РФ буде продовжувати тиснути на Україну - Клеппер

РФ буде продовжувати тиснути на Україну - Клеппер

Глава національної розвідки США Джеймс Клеппер впевнений у тому, що РФ буде продовжувати "довгостроковий вплив на Київ" та буде зривати "спроби України інтегруватися у західні інститути", навіть не дивлячись на скорочення збройних зіткнень на Донбасі. Про це повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на  Радіо Свобода.


"Події в Україні спонукають Москву до посилення її присутності в регіоні для запобігання зміни режимів у колишніх радянських республіках і для прискорення переходу до багатополярного світу, в якому Росія є безперечним гегемоном в Євразії", - підкреслив Джеймс Клеппер.


За словами керівника американської розвідки, в 2016 році Росія посилить тиск на своїх сусідів, щоб змусити їх приєднатися до Євразійського економічного союзу під керівництвом Москви, до якого входять Вірменія, Білорусь, Казахстан і Киргизія.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?