У суді з розгляду скарг на утримання Корбана під вартою оголошено перерву
Категорія
Політика
Дата публікації

У суді з розгляду скарг на утримання Корбана під вартою оголошено перерву

У суді з розгляду скарг на утримання Корбана під вартою оголошено перерву

Засідання Апеляційного суду Києва з розгляду скарг захисників лідера партії УКРОП Геннадія Корбана на його утримання оголошено перерву до 16.00 10 ЛЮТОГО, повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на  УНІАН.


На завершення сьогоднішнього дня допитали двох лікарів швидкої допомоги, які забрали Корбана до Дніпровського райсуду Києва, та лікаря якого викликали під час судового засідання для надання швидкої медичної допомоги.


Лікар, який забирав Корбана до суду, заявив, що з медзакладу лідера УКРОПу забирали в стані середньої тяжкості. Він також висловив переконання, що Корбан мав ясну свідомість коли його доставлии до суду.


У той же час, відповідаючи на питання адвокатів щодо проведеному Корбану в Інституті Амосова стентуванні, лікар сказав, що це є малоінвазивна хірургічна операція.


Крім того, як повідомила адвокат Корбана журналістам після судового засідання, завтра о 14.00 в Печерському райсуді Києві буде слухатися ще одна справа за зверненням захисту Корбана про його звільнення з-під варти у порядку ст. 206 Кримінального процесуального кодексу (Підстави та порядок зупинення слідства).


Раніше повідомлялося, що в Апеляційному суді Києва було прийнято рішення про  перенесення засідання, яке призначили на середу, 3 лютого, на 11:00, з питання розгляду скарги, що надійшла від Геннадія Корбана, на рішення Дніпровського районного суду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?