У центрі Києва хочуть заборонити літні майданчики ресторанів
Категорія
Культура
Дата публікації

У центрі Києва хочуть заборонити літні майданчики ресторанів

У центрі Києва хочуть заборонити літні майданчики ресторанів

Департамент міського благоустрою та збереження природного середовища Київської міської державної адміністрації виступив з ідеєю заборонити розміщувати літні майданчики ресторанів e центрі Києва. Про це повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на сторінку в  Facebook  керівника департаменту Дмитра Білоцерківця.


«Наш департамент підготував звернення до комісії з розміщення малих архітектурних форм КМДА... заборонити розміщення літніх і всесезонних майданчиків ресторанів на вулицях Сагайдачного, Шота Руставелі від 22 будинку до перетину з вул. Л. Українки, а також з пропозицією заборонити встановлення каркасних літніх майданчиків задля столів, парасольок і стільців на Хрещатику і Майдані", - написав він.


Зазначається, що підставою для такої ініціативи стали системні скарги жителів на порушення.


Також планується скласти та передати на розгляд список майданчиків ресторанів, де є системні порушення відносно істотного звуження проходу на тротуарах та дотримання норм щодо 1,8 метра для проходу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?