Майже 3 тисячі операцій в Британії скасували через страйк лікарів
Категорія
Світ
Дата публікації

Майже 3 тисячі операцій в Британії скасували через страйк лікарів

Майже 3 тисячі операцій в Британії скасували через страйк лікарів
Джерело:  Sky News

Понад 2800 операцій скасували напередодні 24-годинного страйку молодших лікарів у Великій Британії, повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на  Sky News.


Основним предметом суперечок є питання оплати праці у вихідні і чи повинні суботи вважатися звичайним робочим днем ​​або вихідним, який оплачується як понаднормова работа.
Профспілки наполягають на тому, що субота не є звичайним робочим днем, і молодшим лікарям слід платити за роботу в цей день більше.
Зараз їм платять більше, коли вони працюють між 7 вечора і 7 ранку з понеділка по п'ятницю, і як за звичайні дні оплачують суботу та неділю.
"Безумовно, ми хочемо знайти рішення в цій конфліктній ситуації. Ми зробимо все, що можливо, щоб повернути мітингувальників за стіл переговорів", - сказав офіційний представник прем'єр-міністра Великобританії.
Раніше повідомлялося, що тисячі  лікарів-стажерів  в Англії не вийшли на роботу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?