Вчені хочуть відправити послання до Полярної зірки
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Вчені хочуть відправити послання до Полярної зірки

Вчені хочуть відправити послання до Полярної зірки
Джерело:  R&D Magazine

Вчені університету Единбургу, астрономічного технологічного центру Великобританії і королівської обсерваторії Единбургу готують проект для передачі послань із Землі у космос до Полярної зірки, повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на  R&D Magazine.


Восени 2016 астрономи планують транслювати інформаційні послання в сторону Полярної зірки за допомогою радіохвиль. Передбачається, що повідомлення досягнуть місця призначення через 434 роки. Як стверджує координатор проекту Павло Квост, вибір припав на Полярну зірку через її культурну та географічну значущость для мореплавців і астрономів.


Міжзоряне послання буде включати відповіді людей на одне питання: який вплив на нашу взаємодію з навколишнім середовищем надасть на майбутнє. Всіх бажаючих запрошують відвідати офіційний сайт проекту і залишити свою відповідь для космічного послання. Вчені зможуть використовувати відповіді для оцінки того, чи відрізняється думка людей про екологію і майбутнє нашої планети в залежності від їх національності і місця проживання.


Дослідники вважають, що в даний момент наша планета переживає великі зміни і нинішні екологічні рішення матимуть величезний вплив на майбутнє всіх жителів Землі. Цей проект дозволить створити культурне послання, що охоплює глобальні перспективи, яке допоможе вченим у подальшому правильно використовувати дану інформацію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?