Розроблено нову екскурсію по марсіанській дюні в 3D
Категорія
Технології
Дата публікації

Розроблено нову екскурсію по марсіанській дюні в 3D

Розроблено нову екскурсію по марсіанській дюні в 3D
Джерело:  online.ua

NASA оприлюднило 3D-екскурсію по поверхні Марсу, складену зі знімків ровера Curiosity. Територією екскурсії стала піщана дюна Наміб в регіоні Bagnold Dune Field, яку вивчає марсохід, повідомляє  ONLINE.UA  з посиланням на  Daily Gadgets News.


Відео з 3D-екскурсією, що дозволяє користувачеві управляти зображенням в кадрі, американське космічне агентство опублікувало на YouTube сторінці Лабораторії реактивного руху. Марсохід Curiosity не обладнаний камерою, що дозволяє робити 360-градусне відео, не кажучи вже про технології віртуальної реальності.


У NASA пояснили, що спочатку 3D-екскурсія робилася для перегляду на смартфонах, проте вона успішно працює і в звичайних браузерах ПК. «Але для повного ефекту «присутності» все ж потрібен смартфон», - додають журналісти.



Видео: NASA Jet Propulsion Laboratory

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?