Україна розвиватиме співробітництво з Вашингтоном
Категорія
Політика
Дата публікації

Україна розвиватиме співробітництво з Вашингтоном

Україна розвиватиме співробітництво з Вашингтоном

Посол України в США Валерій Чалий провів зустріч із лейтенант-губернатором штату Вашингтон Бредом Оуеном, на якій сторони домовилися розвивати економічне, торговельне та інвестиційне співробітництво між Україною та штатом Вашингтон, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу посольства України в США.
Сторони наголосили на важливості взаємних інвестицій, спрямованих на довгострокове економічне зростання і забезпечення зайнятості. Дипломати домовилися розвивати взаємодію, а також надавати один одному інформацію про можливості економічного співробітництва, а також програми професійних і культурних обмінів.
Також сторони домовилися надавати поради і давати один одному можливості для співпраці або партнерів для здійснення інвестицій. Крім того, сторони обговорили сприяння міжнародним і культурним обмінам, а також поглибленню взаєморозуміння між народом України і населенням штату Вашингтон.
Співрозмовники зійшлися на думці, що молодь є майбутнім двосторонніх відносин, а розширення молодіжних обмінів сприятиме розвитку дружніх відносин і стратегічного партнерства.
Сторони домовилися розширювати практичне співробітництво в контексті студентських обмінів, вивчення іноземних мов, розвитку взаємодії у сфері вищої та професійно-технічної освіти.
Раніше повідомлялося, що в США відкрили чергове Почесне консульство України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?