Світ став небезпечнішим місцем - генсек НАТО
Категорія
Політика
Дата публікації

Світ став небезпечнішим місцем - генсек НАТО

Світ став небезпечнішим місцем - генсек НАТО

Генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг назвав ситуацію в Україні однією з найбільших загроз сучасності, а ситуацію в світі - небезпечніше, ніж вона була раніше, передає ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
Генеральний секретар Альянсу нагадав про найбільш серйозні загрози нашого часу.
«Ми стикаємося з найбільш складними загрозами нашій безпеці протягом покоління - триваюча неспокійна ситуація в Україні; неуспішні і неспроможні держави на півдні, поширення тероризму і найбільша криза біженців і мігрантів в Європі з часу закінчення Другої світової війни», - заявив Столтенберг.
Також він додав, що ситуація в світі стала більш небезпечною.
«Світ став більш небезпечним місцем, але НАТО відповідає. Ми представляємо сучасне стримування і захист від різного діапазону загроз. Ми впроваджуємо найбільш істотну підтримку нашої колективної безпеки з часу закінчення «холодної війни». Після багатьох років істотних скорочень серед європейських союзників і Канади зменшення витрат на оборону фактично, по суті, припинилося», - додав він.
Раніше Столтенберг повідомляв, що Україна є в пріоритеті для НАТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?