Норвегія вважає розвідку РФ головною загрозою державі
Категорія
Світ
Дата публікації

Норвегія вважає розвідку РФ головною загрозою державі

Норвегія вважає розвідку РФ головною загрозою державі

Російська розвідка є найбільшою загрозою для державних інтересів Норвегії. Таку заяву зробила глава поліцейської служби розвідки Норвегії Марі Бенедикт Бьорнланд, передає ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
"Ми бачимо, що все більше країн використовують спецслужби для того, щоб послабити наші національні інтереси", - йдеться в звіті норвезького відомства.
У Норвегії розглядають спецслужби РФ як особливу загрозу.
"Російські спецслужби, як і раніше, володіють найбільшими можливостями для того, щоб перешкодити інтересам нашої країни", - зазначила Марі Бенедикт Бьорнланд.
"Розвідники з РФ використовуватимуть всі доступні ресурси: шантаж, тиск і заохочення щодо своїх громадян, які мають доступ до "чутливої​​"для Норвегії інформації, а також операції в інтернеті", - вважають в поліцейській службі розвідки Норвегії.
Раніше повідомлялося, що Норвегія депортує 5,5 тисячі мігрантів до РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?