Гороскоп на четвер, 11 лютого
Категорія
Культура
Дата публікації

Гороскоп на четвер, 11 лютого

Гороскоп на четвер, 11 лютого
Джерело:  online.ua

Риби

Рибам корисно відволіктися від вузького кола друзів і звичних штампів мислення. Особисту переписку і дрібні клопоти краще перенести на ранок. Вдень посилиться прагнення до новизни і неприязнь до рутини, з'явиться настрій для реалізації важливого плану, оновлення стратегії. Для вас може становити інтерес незвичайна атмосфера, корпоративний дух, значуща подія в соціумі, професійному середовищі, мережеве життя. Можливо, ви несподівано отримаєте підказку, що дозволить подолати шаблони і вийти з глухого кута.


Водолій

У Водоліїв з'являться умови для втілення в життя особистих планів. Багато представників знаку виявляться в центрі уваги своєї спільноти, зможуть отримати повноваження, підтвердять свою професійну кваліфікацію або моральне право зайняти важливу посаду. Вечір важливий для офіційних і неформальних лідерів, адміністраторів, програмістів, юристів, членів корпорацій і об'єднань. Якщо мова не йде про офіційні структури, ви можете стати «душею компанії» або включитися в колективну діяльність.


Козеріг

Для Козерогів день може початися з потреби в спілкуванні, інформації, узгодженні планів. На отримане вранці повідомлення краще відповісти одразу. Середина дня обіцяє зміни в настрої і обстановці. На перший план можуть вийти обов'язкові дії, які ви вже не в силах переглянути або скасувати. Доведеться дотримуватися робочого розкладу або звірятися з домашнім розпорядком. Не варто нервувати і квапити події, інакше до вечора з'явиться внутрішній дискомфорт або привід для розбіжностей з оточенням.


Стрілець

Стрільці сьогодні отримають додаткову точку опори, повернуть собі відсутню упевненість або колишні права. Відповідні умови для продуктивних дій з'являться після полудня. У цей час можуть виявитися запитані ваші організаторські здібності та професійні якості, в поєднанні з творчим мисленням. Значуще поле діяльності з'явиться у представників спільнот, керівників проектів, лідерів партій та угруповань, а також у Стрільців, які працюють на себе у вільному режимі.


Скорпіон

Уранці у Скорпіонів є можливість вільно висловити свої емоції. Багато представників знаку будуть завершувати розпочаті справи, відчуваючи задоволення від отриманого результату. Подальші події дня внесуть у ваше життя занепокоєння або зміну фокусу уваги. Набудуть чинності фінансові або професійні зобов'язання. Можливий терміновий виклик на роботу в зв'язку з нештатної ситуацією або плановим заходом. Не виключено, що вам доведеться попрацювати з новим обладнанням або комп'ютерною програмою.


Терези

Терезам протягом усього дня треба бути підлаштовуватися до обстановки. Вранці можлива залежність від рутини, настрою, самопочуття, випадкових дрібниць, а також від загальної психологічної атмосфери навколо. У другій половині дня доведеться рахуватися з капризами партнера або клієнта, умовами професійного контракту або дружньої угоди, ситуацією в соціумі, останніми новинами, віяннями, тенденціями. Це відповідний момент для спільних починань, якщо є готовність йти на взаємні поступки.


Діва

Особисту переписку, підбиття підсумків, узгодження практичних нюансів Дівам краще перенести на ранній ранок. Протягом дня вам належить переключитися зі зручного спокійного ритму на більш швидкі темпи, високі вимоги або стислі терміни. У другій половині доби позначаться результати вашої самодисципліни (або, навпаки, неорганізованості). У цей час важливо вміти мислити самостійно і діяти нестандартно. Одночасно буде необхідно дотримуватися правил, техніки безпеки.


Лев

Початок дня багато Левів зустрінуть в стані невпевненості, зниженого фізичного або емоційного тонусу. Можлива потреба в самоті, не виключено занурення в світ музики, фантазій, переживань. Друга половина дня обіцяє відновлення колишнього оптимізму і працездатності, зростання інтересу. Надихаючим фактором можуть стати останні новини і свіжі ідеї. Бюрократичні та інші труднощі не зможуть зупинити вас, якщо ви вирішили виконати черговий пункт свого глобального плану.


Рак

Ракам сьогодні не вдасться залишитися в зоні комфорту. Вранці можливо романтичний настрій, бажання повторити успіх або продовжити йти колишнім курсом. Друга половина дня пройде під знаком змін або емоційного підйому. Ви можете зважитися на сміливий вчинок, наприклад, на відверту розмову з начальством або з кимось із колег. Не виключено загострення професійних і кар'єрних амбіцій. Бажано уникати поспіху і безсистемних дій, результатом може стати підвищена нервозність.


Близнюки

Близнюкам не варто класти ранкові ідеї і відомості в основу дій. Протягом дня має бути зміна планів, може надійти новина або зникнути колишній настрій. Не виключено, що зміни виявляться несподіваними, або не зовсім зручними для вас в цей момент. Другу половину дня можна використовувати для скорочення стандартних процедур, уточнення партнерських зобов'язань, проведення цільових оновлень і експериментів. Не варто покладатися на себе, якщо вам пропонується законний захист і підтримка.


Тілець

На початку дня великою мірою Тельцям будуть властиві пасивність і мрійливість. Можливі звістка, вдала думка, тісний емоційний або духовний зв'язок з партнером, другом, близькою людиною. У другій половині доби зовнішні обставини або внутрішні зміни змусять вас подолати інертність і консерватизм, почати думати і діяти в дусі часу. Нові ідеї, чужий яскравий приклад можуть підвести вас до чергового перегляду планів, до оптимізації колишньої програми або прискорення її окремих етапів.


Овен

Енергія Овнів перебуватиме на мінімальній позначці вранці, але помітно зросте в другій половині дня. До вечора посилиться ваша потреба в суспільстві однодумців (або конкретної людини, яку ви вважаєте другом). Зірки нагадують, що зараз вашим ініціативам повинен передувати план дій, радять не вирушати в пригоди без конкретної мети і продуманої програми. За відсутності останньої активність краще направити на одномоментні потреби, або на окремі підготовчі кроки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?