У зоні АТО тривають обстріли
Категорія
Політика
Дата публікації

У зоні АТО тривають обстріли

У зоні АТО тривають обстріли

Умови перемир'я на Донбасі продовжують порушуватися. Так за минулу добу 50 разів відкривався вогонь по позиціях сил АТО, в передмістях Донецька та Горлівки продовжує збережуться найбільш напружена ситуація, повідомляє прес-центр штабу АТО, передає ONLINE.UA.
З гранатометів і великокаліберних кулеметів вівся вогонь по позиціях українських військових в Пісках, Опитному, Авдіївці і на шахті Бутівка. Сім раз зі стрілецької зброї і гранатометів була обстріляна Мар'їнка.
В районі Горлівки терористичні бандформування застосували міномети, гранатомети і великокаліберні кулемети. Опорні пункти українських воїнів у Троїцькому та Новгородському були обстріляні з гранатометів різних систем, а по українським укріпленням у Майорську і Зайцевому відкривався вогонь з мінометів калібру 82 і 120 мм.
Також мінометному обстрілу піддалися позиції сил АТО в Красногорівці, а по опорних пунктах біля Кодема, Старогнатівки і Новогригорівки застосовувалися гранатомети і стрілецька зброя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?