На Донбасі може виникнути гуманітарна катастрофа - Лисенко
Категорія
Політика
Дата публікації

На Донбасі може виникнути гуманітарна катастрофа - Лисенко

На Донбасі може виникнути гуманітарна катастрофа - Лисенко

Представник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко заявив, що наслідком можливого закриття КПП Мар'їнка може стати гуманітарна катастрофа, передає ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
«Ніяких ознак того, що на Донбасі буде зменшення напруги, взагалі немає. Ми відчуваємо, що російські окупаційні війська, бойовики, найманці, вони проводять щільні тренування, причому тренування наступального характеру... все відпрацьовується в дуже потужному графіку і цим керують російські офіцери», - зазначив він.
Також Лисенко додав, що закриття КПП може привести до гуманітарної катастрофи.
«Є велика ймовірність того, що буде закритий КПП «Мар'їнка», якщо не припинять обстріл. Це якраз справді передумова того, що на Донбасі може виникнути гуманітарна катастрофа. Це паралельний план, такий же, який Росія використовує в Сирії», - підкреслив Лисенко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?