У Єгипті потяг зійшов із колії
Категорія
Події
Дата публікації

У Єгипті потяг зійшов із колії

У Єгипті потяг зійшов із колії
Джерело:  Associated Press

Не менше 69 людей отримали поранення, коли поїзд на північ в бік Каїра в четвер, 11 лютого, зійшов з рейок, і два вагони перекинулися, сказав представник Міністерства охорони здоров'я Єгипту Гамаль аль-Гохарі, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на AP.
Державне інформаційне агентство Єгипту цитує аль-Гохарі, що аварія сталася рано вранці в четвер поблизу південного міста Бені-Суейф, в 115 км від Каїра.
MENA процитувала неназвану службу безпеки, яка повідомила, що поїзд врізався в бетонну стіну, намагаючись уникнути зіткнення з іншим, що рухався в протилежному напрямку, в результаті чого два його відсіки перекинулися. Агентство також говорить, що провідник поїзда був затриманий.
Подібні події на залізниці через халатне ставлення поширені в Єгипті. Єгиптяни вже давно скаржаться, що уряд не може впоратися з хронічними проблемами транспорту країни.
Найгірша залізнична катастрофа в Єгипті сталася в лютому 2002 року, коли поїзд, що прямував до південного Єгипту, загорівся, в результаті чого загинуло 363 людини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?